Intranet congres 2017

Kirra Intranet is dé intranet-oplossing voor de zorgsector. Met ruime ervaring in zowel care-  als cure heeft Kirra Intranet altijd een passende oplossing voor jouw organisatie. Bent u nieuwsgierig naar de features van Kirra Intranet of wilt u weten hoe u de social intranet toolkit kunt inzetten? Lees dan snel verder.

Ps. We willen u graag ontmoeten op hét landelijk intranet congres op 23 maart. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief - onderaan de pagina - en maak kans op twee toegangskaarten ter waarde van € 790,-

Social intranet toolkit

Met de toolkit krijg je - samen met je team - meer inzicht in uw social intranet project. De kaarten zijn ingedeeld in drie categorieën:

  1. Technologie: Bepaal welke tools onderdeel zijn van het project en wanneer je deze inzet;
  2. Proces: Welke processen zijn onderdeel van het proces.
  3. Mensen: Bepaal wie - en in welke rollen - er betrokken is bij het project;

Door de toolkit te gebruiken heb je meer inzicht in de planning van het project. Ook kun je de kaarten gebruiken om belanghebbenden mee te krijgen of om te ontdekken welke elementen nog ontbreken in het project.

 

De belangrijkste features voor u op een rij

Kirra Intranet is op meerdere vlakken een meerwaarde voor jou en je organisatie. Hieronder vind je een selectie van onze features. 

Werken in teams

Medewerkers kunnen zelf groepen (teams) aanmaken op basis van onderwerp, afdeling, evenement, hobby, interesse, etc. Binnen een team kunnen documenten, berichten en agenda-items worden gedeeld.

Goed doorzoekbaar

Razendsnel content zoeken, ook in documenten en externe applicaties.

Protocollen en documenten uit iProva of Vilans KICK doorzoeken

Met onze slimme modules kun je koppelingen maken met iProva of de Vilans KICK protocollen. Hiermee verbind je diverse applicaties met het intranet. Daarnaast is het mogelijk om vanuit Kirra Intranet zowel te zoeken in het intranet, als iProva én Vilans KICK. Hiermee bied je collega's een betrouwbaar startpunt voor het vinden van informatie.

Veiligheid voorop

Kies je voor Kirra Intranet, dan kies je voor veilig. Hosting vindt plaats in Nederland in een private cloud. Er komen geen Amerikaanse partijen aan te pas. De veiligheid van het Kirra-platform wordt regelmatig getest.

Geen licentiekosten per gebruiker

Bij Kirra Intranet betaal je een vaste licentieprijs per maand en geen licentiekosten per gebruiker. Dit bespaart behoorlijk in de maandelijkse kosten, vooral wanneer je bij een grote organisatie werkzaam bent.

Intranet Congres 2017

Kirra Intranet & iWink staan dit jaar op het Intranet Congres 2017. Op 23 maart bespreken diverse nationale en internationele sprekers de laatste trends en ontwikkelingen rondom intranetten. Kirra Intranet is aanwezig om jou onze intranet-oplossing te laten zien en te laten ervaren. We zouden je daar graag ontmoeten. 

Als je je nu inschrijft voor onze nieuwsbrief - via onderstaande optie - maak je kans op twee toegangskaarten ter waarde van € 790,-

Vraag demo aan