Over Kirra

Een goed intranet biedt veel voordelen voor uw organisatie. Medewerkers beginnen hun dag met intranet en sluiten ermee af. De interne communicatie verbetert, kennis delen wordt eenvoudiger en de betrokkenheid van medewerkers wordt beter door tools als een smoelenboek of verjaardagskalender. Kirra Intranet is de spin in het web voor uw organisatie. Kirra is de basis, iWink implementeert.

Kirra?

Kirra is het multichannel content management systeem, waarmee u uw intranet kunt beheren. Multichannel wil zeggen dat intranet niet het enige product is van Kirra. U kunt met Kirra ook uw website, magazine, brochure, app, jaarverslag, nieuwsbrief, etc. beheren. Een veelzijdig platform dus!

iWink-implementatie

De internethelden van iWink zorgen voor de juiste implementatie van Kirra Intranet, en bieden daarnaast ook support en training. iWink is een 30-koppig internetbureau in Groningen, met meer dan 15 jaar ervaring en 750+ actieve webinstallaties. iWink implementeerde o.a. intranetten voor Gasunie, Wildlands Adventure Zoo Emmen, PlasBossinade Advocaten & Notarissen, Ommelander Ziekenhuis Groep en Certe. 

Kirra Suite

Kirra Suite bestaat uit diverse producten, die elkaar ondersteunen en versterken. U kunt andere Kirra producten, zoals uw nieuwsbrief, jaarverslag, magazine of website eenvoudig koppelen met Kirra Intranet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vacature op intranet met één klik direct op uw website te plaatsen. Of een nieuwsbericht op uw website automatisch te tonen op intranet. Online samenhang is de kracht van Kirra Suite.

Kirra Magazine

Het ontwikkelen van een magazine is met Kirra een fluitje van een cent. De opmaak en lay-out heeft u volledig in eigen hand. Een online magazine heeft veel mogelijkheden, zoals het toevoegen van film, animatie en andere interactieve elementen. Hiermee kunt u echt een beleving creëren die dichtbij uw organisatie ligt.

Kirra Brochures

De tool waarmee u al uw on- en offline uitgaven eenvoudig ontwikkelt, beheert, personaliseert en verspreidt. Naar web, PDF en print.

Kirra Narrowcasting

Narrowcasting maakt directe en relevante communicatie met uw doelgroep mogelijk. Dit kan een interne doelgroep zijn, maar zeker ook een externe doelgroep. Door de inzet van narrowcasting bent u beter zichtbaar, kunt u informatie snel en toegankelijk over de bühne brengen en locatie- en tijdsafhankelijk maken.

Kirra Reporting

Met Kirra Reporting stelt u op slimme wijze uw rapporten samen. Via een centraal Excelbestand distribueert u makkelijk nieuwe edities van (terugkerende) rapportages. De lay-out kunt u zelf inrichten.

Vraag demo aan